De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Morssinkhof Groep breidt tasterrein Malden flink uit

De Morssinkhof Groep heeft onlangs een productielocatie van Betonindustrie De Hamer B.V. in Malden overgenomen, welke zal worden gebruikt als tasterrein.
Met de uitbreiding van het aangrenzende tasterrein wordt onnodig transport van en naar andere opslagplaatsen voorkomen en kan er nog effectiever invulling worden gegeven aan de behoefte uit de markt, namelijk het uit voorraad leveren van alle in Malden te produceren producten, zoals Cobblestones, Strackstones, Stillstones en waterpasserende UNI-Priora-stenen.

Op dit moment is Betonindustrie De Hamer B.V. bezig met de ontmanteling van de productielocatie in Malden. De officiële sluiting van de fabriek zal volgens planning rond bouwvak 2014 zijn.

Stop bouwplan Kanaalzone

De doorslag voor de transactie was de stop van het bouwplan Kanaalzone, tussen het Maas-Waalkanaal en het centrum van Malden, eind 2013. Dat plan van de gemeente Heumen betrof de bouw van 550 woningen op de plek waar beide fabrieken gevestigd zijn.
Na deze uitspraak zijn Morssinkhof Groep B.V. en Betonindustrie De Hamer B.V. met elkaar om tafel gegaan om toekomstplannen te bespreken. Hieruit is de overname van het terrein voortgekomen.


Datum: maandag 2 juni 2014


NIEUWS

  • Aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus

    Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, heeft ook Morssinkhof Groep haar beleid aangepast. Ter voorkoming van verdere ...
  • Morssinkhof GWW Beton gaat verder als Morssinkhof Infra

    Het zal inmiddels bekend zijn: Morssinkhof Groep produceert en verkoopt allang niet meer alleen betonnen bestratingsproducten, maar verhandelt ...
  • Brinkman baksteencentrum levert duurzame sortering gevelstenen voor Gomarus college

    Het Gomarus College Leeuwarden en Gomarus College Drachten zijn schitterend geworden! De gevels bestaan uit een bonte verzameling gevelstenen waarvan ...