De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Morssinkhof Groep breidt tasterrein Malden flink uit

De Morssinkhof Groep heeft onlangs een productielocatie van Betonindustrie De Hamer B.V. in Malden overgenomen, welke zal worden gebruikt als tasterrein.
Met de uitbreiding van het aangrenzende tasterrein wordt onnodig transport van en naar andere opslagplaatsen voorkomen en kan er nog effectiever invulling worden gegeven aan de behoefte uit de markt, namelijk het uit voorraad leveren van alle in Malden te produceren producten, zoals Cobblestones, Strackstones, Stillstones en waterpasserende UNI-Priora-stenen.

Op dit moment is Betonindustrie De Hamer B.V. bezig met de ontmanteling van de productielocatie in Malden. De officiële sluiting van de fabriek zal volgens planning rond bouwvak 2014 zijn.

Stop bouwplan Kanaalzone

De doorslag voor de transactie was de stop van het bouwplan Kanaalzone, tussen het Maas-Waalkanaal en het centrum van Malden, eind 2013. Dat plan van de gemeente Heumen betrof de bouw van 550 woningen op de plek waar beide fabrieken gevestigd zijn.
Na deze uitspraak zijn Morssinkhof Groep B.V. en Betonindustrie De Hamer B.V. met elkaar om tafel gegaan om toekomstplannen te bespreken. Hieruit is de overname van het terrein voortgekomen.


Datum: maandag 2 juni 2014


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep lanceert nieuwe bedrijfsfilm

    Binnen de Morssinkhof Groep staat het samenwerken centraal. Wij zijn ervan overtuigd met elkaar meer voor u te kunnen betekenen dan individueel. Met ...
  • Morssinkhof Groep aanwezig op Infra Relatiedagen Hardenberg

    Ook dit jaar is de Morssinkhof Groep aanwezig tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De beurs vindt plaats van dinsdag 5 t/m donderdag 7 ...
  • Morssinkhof Groep verwerkt gezuiverde bodemassen in haar producten

    Onlangs verscheen het bedrijfsmagazine van Twence met daarin een artikel over het gebruik van gezuiverde bodemassen als zand-en grindvervanger door ...