De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Morssinkhof Groep breidt tasterrein Malden flink uit

De Morssinkhof Groep heeft onlangs een productielocatie van Betonindustrie De Hamer B.V. in Malden overgenomen, welke zal worden gebruikt als tasterrein.
Met de uitbreiding van het aangrenzende tasterrein wordt onnodig transport van en naar andere opslagplaatsen voorkomen en kan er nog effectiever invulling worden gegeven aan de behoefte uit de markt, namelijk het uit voorraad leveren van alle in Malden te produceren producten, zoals Cobblestones, Strackstones, Stillstones en waterpasserende UNI-Priora-stenen.

Op dit moment is Betonindustrie De Hamer B.V. bezig met de ontmanteling van de productielocatie in Malden. De officiële sluiting van de fabriek zal volgens planning rond bouwvak 2014 zijn.

Stop bouwplan Kanaalzone

De doorslag voor de transactie was de stop van het bouwplan Kanaalzone, tussen het Maas-Waalkanaal en het centrum van Malden, eind 2013. Dat plan van de gemeente Heumen betrof de bouw van 550 woningen op de plek waar beide fabrieken gevestigd zijn.
Na deze uitspraak zijn Morssinkhof Groep B.V. en Betonindustrie De Hamer B.V. met elkaar om tafel gegaan om toekomstplannen te bespreken. Hieruit is de overname van het terrein voortgekomen.


Datum: maandag 2 juni 2014


NIEUWS

  • Wijziging postbus Brinkman baksteencentrum

    Per 1 oktober a.s. komt de postbus van Brinkman baksteencentrum in Raalte te vervallen. Onze nieuwe contactgegevens zijn per 1 oktober als ...
  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...