De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Morssinkhof Groep B.V. ontvangt Graydon Financieel Gezond Award

Dinsdag 2 september j.l. heeft Morssinkhof Groep B.V. de Graydon Financieel Gezond Award ontvangen. De award is een kwaliteitskeurmerk van Graydon welke wordt uitgereikt op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. In Nederland heeft slechts 3% van alle bedrijven de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ mogen noemen. Vandaar ook dat de heer Peter Spit, werkzaam als controller bij de Morssinkhof Groep, de award met gepaste trots in ontvangst heeft genomen. “We zijn bijzonder trots op de toekenning van de Graydon Financieel Gezond Award aan de Morssinkhof Groep” vertelt Peter Spit. “Ons financieel beleid is erop gericht om over-en-weer op een vertrouwde en verantwoorde wijze zaken met elkaar te doen. Als onze relaties dat belonen met het toekennen van een Award, dan spreekt daar bijzonder veel waardering uit. Het geeft aan dat we ons werk naar behoren doen, zeker in deze economische tijden”.

Roberto Tessaro van Graydon deelt de mening van Peter Spit “De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we Morssinkhof Groep daarmee kunnen onderstrepen dat ze een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat Morssinkhof Groep aan haar betaalverplichtingen kan voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner is. Haar relaties kunnen zonder zorgen blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten en hiermee toont de organisatie openheid van zaken. “

Naast de eigen productie van betonproducten is de Morssinkhof Groep via haar dochteronderneming Brinkman baksteencentrum, welke in 2013 is overgenomen, actief in de verkoop van gebakken gevelstenen en straatbakstenen. Saillant detail is dat Brinkman Baksteencentrum de Graydon Financieel Gezond Award in 2012 heeft mogen ontvangen.

 

Op de foto krijgt Peter Spit, controller binnen de Morssinkhof Groep, de award overhandigd door Roberto Tessaro van Graydon.


Datum: donderdag 4 september 2014


NIEUWS

  • Artikel over 120 jaar en vier generaties Morssinkhof in TC Tubantia

    Mooi artikel vandaag in de Twentsche Courant Tubantia over bijna 120 jaar en vier generaties Morssinkhof. U kunt het artikel hier lezen.
  • Morssinkhof Groep gesloten ivm Hemelvaartsdag

    In verband met Hemelvaartsdag is de Morssinkhof Groep geheel gesloten op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei.
  • Morssinkhof Groep zet familiebedrijf voort met vierde generatie

    Het inmiddels al meer dan 118 jaar oude bedrijf blijft een familiebedrijf. De aandeelhouders hebben het besluit genomen dat de Morssinkhof Groep door ...