De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Bezoek ons tijdens de Dag van de Openbare Ruimte 2014

Ook dit jaar staat de Morssinkhof Groep weer op de Dag van de Openbare Ruimte. De beurs vindt plaats op 8 en 9 oktober in Houten. U vindt ons op stand: 2.102.
Voor deze beurs kunt u zich kosteloos inschrijven via de website: www.openbareruimte.nl

Tijdens de beurs zal de Morssinkhof Groep aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:

Strackstone+


De Strackstone+ zijn gekleurde betonstraatstenen zonder facet waardoor de stenen de uitstraling hebben van gebakken stenen. De maatvaste stenen zijn voorzien van hydrofobeermiddel waardoor de stenen water- en vuilafstotend zijn. De stenen beschikken over afstandhouders om afsplinteren van de stenen te voorkomen.
De Strackstone+ zijn leverbaar in verschillende kleuren en nuanceringen en worden geleverd onder KOMO-keurmerk en conform NEN-EN 1338 (42 cm-uitvoeringen uitgezonderd). Bepaalde afmetingen van de Strackstone+ zijn leverbaar in machinaal pakket.

Esthetische prefab-elementen


Naast betonnen bestratingsmaterialen is de Morssinkhof Groep ook actief in de productie en verkoop van esthetische prefab-elementen. Van meerdere gerealiseerde projecten zullen wij u tijdens de Dag van de Openbare Ruimte projectreferentiebladen tonen.

Gidslijntegel 2.0


Vanaf 2014 worden alle nieuwe perrons in Nederland voorzien van nieuwe gidslijntegels welke zijn voorzien van 4 ribbels. De ribbels zijn breder en anders van vorm dan reeds bestaande gidslijntegels welke zijn voorzien van 7 ribbels. De vernieuwde gidslijntegels zorgen voor een verbeterde waarneembaarheid voor blinden en slechtzienden. Tevens is uit onderzoek gebleken dat de gidslijntegels 2.0 beter overloopbaar zijn dan tegels met 7 ribbels.

De gidslijntegels 2.0 worden geleverd in de kleur Noors wit welke bestaat uit een massieve kleurechte toplaag. De tegel is voorzien van een facet, heeft een afmeting van 30 x 30 cm en is leverbaar vanaf 5 cm dik en in diverse kleuren. De Gidslijntegels 2.0 voldoen aan het door VROM opgestelde en van toepassing zijnde Bouwstoffenbesluit en worden geleverd onder KOMO-keurmerk en conform NEN-EN 1339.

Straatbakstenen


Vanuit onze dochteronderneming Brinkman baksteencentrum zullen wij u dit jaar tijdens de Dag van de Openbare Ruimte een aantal noviteiten tonen op het gebied van straatbakstenen.

Kortom, voldoende aanleiding om elkaar te ontmoeten op stand 2.102 tijdens de Dag van de Openbare Ruimte.

Team Morssinkhof Groep


Datum: dinsdag 23 september 2014


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep presenteert MVO-jaarverslag 2018

    Morssinkhof Groep heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij zijn ons er ten volle van bewust dat de bouwsector en ...
  • Morssinkhof Groep behaalt Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

    Onlangs heeft Morssinkhof Groep Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde ...
  • Wijziging postbus Brinkman baksteencentrum

    Per 1 oktober a.s. komt de postbus van Brinkman baksteencentrum in Raalte te vervallen. Onze nieuwe contactgegevens zijn per 1 oktober als ...