De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Cassia-serie: de gevelbaksteen met twee verrassende gezichten

Cassia is een oprecht bijzondere gevelbaksteen. Het formaat is apart. De Cassia meet 495x95x48 mm en is dus bijna een halve meter lang. Een exclusief kenmerk is de afwerking van de twee zijden. De ene zijde is ruw geschaafd, de andere zijde heeft een gebroken structuur. Door bijvoorbeeld de twee verschillende zichtzijden te combineren, ontstaat een gevel die blijft boeien.

Kleurnuances versterken de ‘autonome’ reliëfverschillen en daarmee de beoogde schaduwwerking. Cassia is verkrijgbaar in vier varianten: Rood, Bruin, Shadow en Zwart Grafiet.

Cassia krijgt zijn unieke vorm door een speciaal procedé. De baksteen wordt geleverd in dubbel formaat: op de bouwplaats volstaat het om de steen in tweeën te breken. Elke baksteen heeft zo een geschaafde en een gebroken zijde. 

De brochure betreffende de Cassia-gevelsteen kunt u hier downloaden. 

Kijk op onze pagina nieuwste ontwikkelingen voor meer informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van keramische materialen.


Datum: donderdag 28 april 2016


NIEUWS

  • Artikel over 120 jaar en vier generaties Morssinkhof in TC Tubantia

    Mooi artikel vandaag in de Twentsche Courant Tubantia over bijna 120 jaar en vier generaties Morssinkhof. U kunt het artikel hier lezen.
  • Morssinkhof Groep gesloten ivm Hemelvaartsdag

    In verband met Hemelvaartsdag is de Morssinkhof Groep geheel gesloten op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei.
  • Morssinkhof Groep zet familiebedrijf voort met vierde generatie

    Het inmiddels al meer dan 118 jaar oude bedrijf blijft een familiebedrijf. De aandeelhouders hebben het besluit genomen dat de Morssinkhof Groep door ...